Återbetalningspolicy

Efter att produkter har returnerats kommer de att återbetalas inom 14 arbetsdagar efter besiktning via den betalningsmetod som de betalades med.

Leverans- och leveranspolicy för armband


Efter att din betalning har slutförts kommer din beställning att behandlas Skickas inom 2 arbetsdagar via PostNL. Vi kommer att meddela dig via e-post för att informera dig om aktuell status för din beställning. I exceptionella situationer kan din beställning skickas senare. Det tar lite längre tid i genomsnitt personliga smycken att leverera (1 till 3 arbetsdagar), eftersom vi kommer att utföra denna anpassning åt dig efter att ha tagit emot beställningen. Har du beställt ett armband av en speciell anledning (undantag), såsom dödsfall eller födsel. Sedan försöker vi placera detta armband längst fram i orderhanteringen. Vi kommer även först digitalt formatera ditt personliga foto, fingeravtryck eller text så att det graveras med bästa omsorg på dina smycken. Smycken som är specialtillverkade (tänk på en angiven längd) faller också under personliga smycken. Har du ett smycke som är specialtillverkat för dig eller smidda kommer att bli. Då är leveranstiden möjlig +/- 3 veckor är. Detta beror på att hela smyckesutvecklingsprocessen genomförs. Detta gör att du kan beställa smycken upp till 8 gånger mer exakt när det gäller dimensioner än hos våra andra juvelerare (som vanligtvis använder 1 till 3 standardstorlekar). På så sätt kan du vara säker på att ditt smycke verkligen är anpassat för dig.

Leverans 

De angivna priserna inkluderar inte fraktkostnader, men i de flesta fall enfri frakt för konsumenter'. Vi skickar till ett begränsat antal länder som standard. Om ditt land inte finns med i listan kan du kontakta kontakta oss för eventuella möjligheter. Eller ange ditt valda land på kassasidan. Du kommer omedelbart att se de fraktkostnader som gäller för detta land.

Som standard skickar vi till följande länder:

Belgien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Lettland, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz. Om andra fraktalternativ önskas, vänligen kontakta oss.

Vi skickar alltid från Nederländerna. Det är också möjligt att ta emot beställningar utanför EU. Köparen ska betala de eventuella importtullar och moms som gäller för det aktuella landet (importkostnader).

Leveranstid

Leverans i Nederländerna sker via PostNL:s brevbärare eller paketutdelare (i de flesta fall vår standardfraktare), DHL, InstaBee eller FedEx. I allmänhet kommer leveransen att ske nästa arbetsdag mellan 9:00 och 17:00. Tyvärr kan vi inte garantera leveranstiden. Du kan hitta den förväntade leveranstiden via Track and Trace-sidan i PostNL. Du kommer även att få en track and trace-länk via e-post. Så att du enkelt kan spåra paketet.

Leveranstiden utanför Nederländerna beror på den posttjänst som tar över budfirman från PostNL. Leveranstiden inom Europa varierar i de flesta fall från 3 till 12 dagar. Leveranstiden utanför Europa varierar i de flesta fall från 4 till 30 dagar. Du kan hitta indikationer på leveranstider per land på PostNLs webbplats.

Ett antal faktorer kan påverka leveranstiden negativt, till exempel kan den skilja sig på grund av:

• Lokala helgdagar
• Hanteringen i tullen i destinationslandet
• Strejker, naturkatastrofer, kriser, brand, krig, naturkatastrofer, sjukdomar, utbrott av en epidemi, myndighetsåtgärder, energibrist eller avbrott i energiförsörjningen, storm, generalstrejk, bombhot eller andra terrorism eller vandalism, oförutsedda politiska handlingar eller ekonomiska omständigheter, beslut med avseende på utställningen av ägaren eller innehavaren av byggnaden som gör användningen av platsen och/eller anordnandet av utställningen avsevärt dyrare och/eller omöjlig, samt alla andra fall eller situationer som gör användning av platsen och/eller göra anordnandet av utställningen avsevärt dyrare och/eller omöjlig. Eller andra speciella händelser som kan betraktas som force majeure.

Verpakking

Smyckena är säkert förpackade i en skyddande kartong. För att avlasta miljön återanvänds och minimeras förpackningsmaterial som fraktkartonger, plastkulor och liknande. 

Returpolicy

Det kan hända att du vill returnera en beställning. Kanske för att du inte gillar produkten eller så kanske det finns en annan anledning till att du inte vill ha hela beställningen. Oavsett orsak har du laglig rätt att annullera och/eller returnera din beställning upp till 14 dagar efter mottagandet utan att ange någon anledning. Med undantag för specialtillverkade smycken, sammansatta eller personliga smycken, smält/gjutna smycken, smycken med gravyr eller smycken valda för en specifik passform. Se vår Villkor för alla tillämpliga villkor och information. Alla läder- och reparmband skärs i rätt storlek från rullen och kan inte returneras av denna anledningDock står köparen för fraktkostnaderna.

Vid registrering av din återkallelse/retur ska detta ske via e-post. I din retur måste du ange ditt ordernummer, namn och produkter. Återbetalningen kommer endast att göras till det konto du betalat med. Armband ska då ha varan tillhanda inom skälig tid, vilket anses vara 7 dagar efter meddelande om retur via e-post. Produkterna ska returneras i originalförpackningen, oskadade eller i exakt samma skick som Armband skickade dem. Av hygienskäl ska de vara oanvända eller oanvända och får inte bära parfym eller cigarettlukt eller andra spår av användning. Detta är efter eget gottfinnande av Armband.

Produkter som är skadade efter leverans av Armband kommer att nekas och kan därför inte tas tillbaka. Det innebär att produkterna inte kan returneras. Returförsändelser som skickas utanför ovan nämnda returperiod kommer inte att accepteras om inte annat avtalats i förväg.

Kostnader och risker för returer är för kunden. Returkostnaderna för köpare i andra EU-länder varierar per land. För detta hänvisar vi till det relevanta EU-landets portopriser. Returförsändelser som inte är tillräckligt stämplade kommer att nekas. Portokostnaderna ersätts endast om det finns skador på produkten som rimligen borde ha upptäckts före försäljningen.

Efter inspektion av den returnerade produkten kommer du att få ett e-postmeddelande inom rimlig tid. Vid korrekt retur kommer det inbetalda beloppet att återbetalas till det betalningssätt som du använt så snart som möjligt och senast 14 dagar efter annulleringen av beställningen.

Returadress för att registrera din retur är info@arm-band.se.