Har du gjort ett armband efter begravningen? Fingeravtryck eller fotoarmband
Nyheter

Har du gjort ett armband efter begravningen? Fingeravtryck eller fotoarmband

Armband lämpligt för en begravning

 

Efter förlusten av en älskad är det ofta svårt att hålla minnena vid liv. Ett sätt att göra detta är genom ett speciellt armband med den avlidnes fingeravtryck. Du kan få detta armband tillverkat hos oss, där vi använder lasergravering för att applicera fingeravtrycket på armbandet.

 

Dessa armband är speciellt designade för människor som har förlorat någon och fortfarande behöver en påtaglig påminnelse om sin älskade. Att bära detta armband kan ge tröst och hjälpa dig att bearbeta sorgen.

 

Hur fungerar det?

 

Processen att få ett fingeravtrycksarmband är enkel. Du kan kontakta oss så guidar vi dig genom hela processen.

 

  1. Boka tid: Kontakta oss för att boka tid för att ta fingeravtrycket. Detta kan göras med bläck eller digitalt beroende på dina önskemål.
  2. Ange fingeravtryck: Kom till vår plats och leverera fingeravtrycket till oss. Vår professionella personal ser till att fingeravtrycket tas korrekt.
  3. Designval: Välj en armbandsdesign som passar dig och den avlidne bäst. Vi har ett brett utbud av stilar och material tillgängliga så att du kan hitta något som passar dina behov perfekt.
  4. Lasergravering: Med hjälp av vår avancerade lasergraveringsteknik graverar vi fingeravtrycket på armbandet. Detta görs med stor precision, så att varje detalj i fingeravtrycket återges korrekt.
  5. Episod: Så fort armbandet är klart skickar vi det till dig eller så kan du komma förbi och hämta det. Du får ett unikt smycke gjord speciellt för dig.

 

Ett bestående minne

 

Fingeravtrycksarmbandet är inte bara ett smycke, utan också en symbolisk representation av det band du hade med den avlidne. Att bära detta armband kan hjälpa till att känna sin närvaro nära och ge tröst i svåra tider.

 

Att göra ett fingeravtrycksarmband kan dessutom hjälpa dig att dela minnen med andra. När människor tittar på ditt armband kan de bli påminda om personen du förlorat och utrymme kan öppnas för att dela berättelser och känslor.

 

En unik och personlig minnessak

 

Fingeravtrycksarmbandet är ett unikt smycke som är gjord speciellt för dig. Varje del är skräddarsydd och bär fingeravtrycket från den avlidne, vilket gör det till ett mycket personligt minne.

 

Du kan även välja att personifiera armbandet med till exempel namn eller datum. På så sätt blir smycket ännu mer meningsfullt och får ett ännu större känslomässigt värde.

 

Fortsätt med påminnelsen

 

Förlusten av en älskad kan vara svår att hantera, men det är viktigt att gå vidare med ditt liv samtidigt som du värnar om minnena. Att bära ett fingeravtrycksarmband kan hjälpa till med detta, eftersom det påminner dig om att din älskade alltid är med dig, även om de inte längre är fysiskt närvarande.

 

Vårda minnen av din älskade med ett speciellt armband som bär deras fingeravtryck. Kontakta oss för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa till att skapa denna speciella minnessak.