Sedan 1999

Handgjorda i egen studio

Har någon några frågor? Låt oss veta

Liten studio, stora ambitioner. Vi svarar på din fråga inom några timmar. Eller ställ din fråga direkt i livechattrutan.

(Tillbaka) adresser

Hertog Willemlaan 23

5961 TK Horst

Kundservice

085 - 0600355 (även WhatsApp)

info@arm-band.se

info@armbanden.be

Sociala medier

Företag

Handelskammaren: 14 11 63 37

VAT nr: NL 0022 60920 B65

kontorstid

Måndag till lördag från 9:00 till 17:30

Öppet på allmänna helgdagar utom nyår

Om Armbanden™ och Armbanden.be

Armband har funnits sedan dess 1999 officiellt registrerad i Nederländerna och Belgien och började med unika handgjorda "armband". Med bland annat graverbara läderarmband för herr och dam och har vuxit till en traditionell smyckeswebbshop inom dam- och herrarmband. I vår egen studio bli smycket skräddarsydda. För att ge varje armband ett unikt utseende och känsla är vi specialiserade på att designa ditt eget armband. Din coola armbandspresent mottas alltid unikt genom gravering och läderbehandlingstekniker. Vår kollektion består av mer än 600 armband i lager med de senaste trenderna och designerna som pärlor, trä, robusta rep, fotoarmband och fingeravtrycksarmband i rostfritt stål.

Handgjorda smycken sedan 1999 från vår egen studio.

Olika typer av läder

Allt vårt "äkta läder" kommer från Matera, Italien. Detta gör den inte bara av högsta autentiska kvalitet, utan också robust, hållbar och ansvarsfull. Om du letar efter ett armband med en annan typ av läder, låt oss veta. Vi visar gärna vilka läderremmar som finns.

Läderarmband