Tjäna genom att marknadsföra armband

🌟 Möt den ultimata möjligheten för dig! 🌟 💸 Hög utbetalningsprovision på 24% på varje rea! 🛠️ Varje produkt sedan 1999 handgjord i vår egen butik. ✈️ Fri frakt över hela världen var du än är. 🌍 Stöd för fler och fler språk. 🔥 Vi fokuserar inte på sociala medier, så det här är DIN tid att glänsa! 🔥 Är du redo att visa din kreativitet och tjäna pengar? Här är din biljett till framgång! 💰

Gå med nu

Partnerskapsmöjligheter

  • Innehållsskapande
  • Kampanjer
  • Ytterligare möjligheter
  • Användningsrättigheter
  • Affiliate marknadsföring
  • Rabattkoder
  • Gåvor

Influencers, bloggare och vloggare sökes!

Är du en influencer, bloggare eller vloggare som vill dela din stil och modetips med världen? Vi har en fantastisk möjlighet för dig! Vår webbshop söker influencers, bloggare och vloggare att dela med sig av vår för att hjälpa till att marknadsföra en ny serie armband.

 

Om du är en trendsättare med känsla för mode

Om du är en trendsättare med känsla för mode som gillar att hänga med i de senaste trenderna är detta det perfekta tillfället för dig. Genom att gå med i vårt team av influencers, bloggare och vloggare hjälper du oss att nå fler kunder och växa vår verksamhet. Du kan också visa upp din unika känsla för stil när du hjälper oss att visa upp våra nya armband.

 

Specialiserade på personliga armband

I vår webbutik är vi specialiserade på att tillverka vackra, handgjorda armband av naturmaterial som läder, hampa och stenar. Varje armband är noggrant designat och tillverkat med känsla för detaljer. Vi anser att kvalitet aldrig bör offras till förmån för kvantitet; varje armband vi gör är designat för att hålla hela livet.

Vi letar efter influencers som kan visa våra armband i bilder eller videor på sina sociala mediekonton och bloggare som kan skriva informativa inlägg om dem. Som influencer eller bloggare som jobbar med oss ​​får du tillgång till exklusiva rabatter och kampanjer, och du får förhandsbesked om kommande produktlanseringar så att du kan vara bland de första att dela nyheterna med dina följare.

Vårt mål är att bygga relationer med influencers som verkligen förstår och uppskattar vad vi gör här i vår webbutik. Vi vill arbeta tillsammans för att skapa innehåll som resonerar med människor runt om i världen som älskar mode och vill se bäst ut, samtidigt som vi säkerställer att de gör miljömedvetna inköp.

 

Får automatiskt en procentandel av varje sålt armband!

Som en del av vårt team kommer du att få ersättning baserat på varje inlägg eller artikel som innehåller ett av våra armband, såväl som eventuell försäljning som är ett resultat av dessa inlägg eller artiklar. Du får också gratis prover så att du kan bära dem själv och visa upp dem i bilder eller videor online om du vill.

Om detta låter som något som skulle intressera dig, tveka inte att kontakta oss idag! Vi ser fram emot att arbeta tillsammans snart!